Ook u kan lid worden...

Het doel van de vereniging is personen met een interesse en een liefde voor Griekenland samen te brengen door het organiseren van activiteiten met Griekenland als hoofdthema. Daarnaast zijn er ook nog andere activiteiten met als bedoeling onder vrienden samen te zijn en de vriendschapsbanden te verstevigen. De activiteiten vinden plaats op diverse locaties in West-Vlaanderen met Brugge als thuisbasis.

Eenieder die interesse heeft voor Griekenland en zijn cultuur, kan lid worden van de vereniging. Zend ons een e-mail aan bestuur@eleftheriaparalias.com met uw naam en contactgegevens. Gelieve tevens uw geldelijke bijdrage (lidgeld) te vereffenen door het bedrag (zie hieronder) over te schrijven op de bankrekening van de vereniging: BE67.0014.7876.4087 (BIC GEBABEBB) op naam van Eleftheria Paralias vzw en met vermelding "lidgeld".

Het bedrag van uw lidgeld hangt mede af van hoe u ons ledenblad wens te ontvangen: een digitale versie in kleur (hetgeen wij aanbevelen) of een papieren versie in zwartwit (grijstinten). Voor 2020 werden volgende bedragen vastgelegd:

 • 14 euro jaarlijks, ledenblad digitaal 
 • 20 euro jaarlijks, ledenblad op papier + gratis digitale versie
 • bedrag groter dan 25 euro = steunend lid: ledenblad op papier + gratis digitale versie  

  Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december. Het lidgeld telt voor alle personen van éénzelfde gezin en die onder één dak samenwonen.

 • Krantenknipsels:

  Verenigingen maken gelukkiger - En dat is ook het geval bij Eleftheria Paralias vzw...


  Een kranteknipsel uit 2008   .
  free counters
  sinds december 2009